Delice MYO'dan Kermes Etkinliği

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulu, 16 Ekim 2024 tarihinde Öğr. Gör. Şeyma Hümeyra Çakır'ın danışmanlığında 'Gönüllülük Çalışmaları' dersi kapsamında bir kermes düzenledi. Etkinliğin amacı, öğrencilerde sosyal sorumluluk bilincini artırmak ve gönüllülüğün önemini pekiştirmek oldu. Kermeste, el yapımı ürünler, yiyecekler ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Elde edilen gelir ise ihtiyaç sahiplerine yardım ve sokak hayvanlarına mama desteği olarak kullanılacak.

Kermes, Delice halkı ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı, yerel halk ile öğrenciler arasında güçlü bir dayanışma sergilendi. Bu etkinlik, öğrencilerin gönüllü olarak topluma katkı sağlaması ve yerel halkın desteğini kazanması açısından büyük önem taşıdı.

Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Nursal KOCA, sosyal sorumluluk projelerinin öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaparak, organizasyonun başarıyla gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı öğrencilere ve Öğr. Gör. Şeyma Hümeyra Çakır’a teşekkür etti.