Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu ile Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, Keskin Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından organize edilen seminerlerin ilki 1 Ekim 2024 tarihinde Keskin Kaymakamlığı Sosyal Danışma Merkezi bünyesinde gerçekleştirildi.

Keskin Meslek Yüksekokulu ve Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Keskin Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından 2024 yılında 13 farklı alanda 13 seminer planlandı. İlk seminerin 1 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirildiği projede Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğr.Gör. Havva H.Geçmiş YÜKSEL tarafından, Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi'nde "Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi" konulu seminer verildi. Özel alan tanımlaması, bedenim bana ait bilinci, iyi-kötü dokunuş konularının aktarıldığı ve seminerde, katılımcıların soruları da cevaplandı.