MYO’da Evlilik Öncesi Rehberlik Semineri: Sosyolog Eda Sevinç Başer Bilgilendirdi.

MYO’da öğrencilere yönelik evlilik öncesi rehberlik semineri düzenlendi.

MYO Müdürümüz Nursal Koca’nın konuşması ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden Sosyolog Eda Sevinç Başer'in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, evliliğe hazırlık süreci, aile içi iletişim ve evlilikte karşılaşılabilecek sorunlara dair önemli bilgiler paylaşıldı.

Başer, sağlıklı bir evlilik için iletişimin, karşılıklı anlayışın ve sorumlulukların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, finansal yönetim, evlilikte rollerin dengesi ve çözüm odaklı yaklaşımlar hakkında öğrencilere rehberlik etti. Seminere katılan öğrenciler, evlilik öncesinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilinçlendirildiklerini ve aldıkları bilgilerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu belirttiler.