Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal'dan Delice MYO'ya Ziyaret.

Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, Delice Meslek Yüksekokulu’nu (MYO) ziyaret ederek, öğrenciler ve akademik kadro ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, okulun mevcut durumu ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Köksal, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Nursal Koca ve öğretim elemanları ile görüşen Milletvekili Köksal, okulun ihtiyaçları ve yerel projeler hakkında istişarelerde bulundu. Eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik desteklerini sürdüreceğini belirten Köksal, bölgedeki gençlerin gelişimine katkı sağlamak için her türlü iş birliğine açık olduğunu ifade etti.

Köksal, öğrencilerin yerel kalkınmada oynayacakları rolü vurgulayarak, başarı dileklerini iletti.