17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenen 1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongresi’ne, Keskin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alper Gürer, Halkla İlişkiler Programı akademik personeli Öğr. Gör. Yusuf Karadere ve Çocuk Gelişimi Programı akademik personelleri Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer, Öğr. Gör. Havva Hacer Geçmiş Yüksel, Öğr. Gör. Emre Yıldız ve Öğr. Gör. Sinan Güneş ile öğrencilerimiz katılım ve katkı sağlamıştır.

Kongrenin açılış gününde, etkinliklere katılan çocuklara yönelik gezici animasyon ekibimiz tarafından yüz boyama, sosis balon ile figür yapma, bubble show ve tahta bacak gösterisi gibi aktiviteler gerçekleştirilmiş; etkinlik sonunda çocuklara taç hediye edilmiştir.

Kongrenin ikinci gününde “Sportif Beceri ve Koordinasyon” atölyesi Öğr. Gör. Emre Yıldız, “Yaratıcı Drama Etkinlikleri” atölyesi ise Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer tarafından yürütülmüştür. Akademik personelimiz ve öğrencilerimiz, kongre kapsamında gerçekleştirilen farklı bilimsel ve akademik çalışmalara ilişkin oturumlara katılım sağlayarak kongreyi tamamlamıştır.