Keskin Meslek Yüksekokulu Gezici Animasyon Ekibi Farkındalık Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

Keskin Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden oluşan Gezici Animasyon Ekibi, Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

11. Etkinliğini gerçekleştiren, Keskin Meslek Yüksekokulu Gezici Animasyon Ekibi anaokulu öğrencileri ile buluşarak özel çocuklarımıza çok özel bir gün yaşattı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 11.05.2023 tarihinde gerçekleştirilen programda “Hayat Engel Tanımaz,” mottosu ile çeşitli aktiviteler, tiyatro ve animasyon gösterileri, interaktif müzikli danslar ve arkadaşlık temalı oyunlar sergiledi. Çok sayıda öğrencinin, Okul Müdürü Sayın Atila Kaldırım’ın ve çok sayıda öğretmenin katılım sağlandığı etkinli sonunda el baskısı, yüz boyaması, köpük oyun çalışması yapılırken, gün sonunda öğrencilere maske ve balon hediye edildi.