Delice Meslek Yüksekokulunda Girişimcilik Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Delice Meslek Yüksekokulunda, KOSGEB tarafından “Girişimcilik Konferansı” düzenlendi. KOSGEB KOBİ Uzmanı Barış Özdemir’in konuk olduğu konferansa, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

KOSGEB’in girişimcilere sağlamış olduğu destekleri anlatan KOSGEB KOBİ Uzmanı Barış Özdemir, öğrencilerimize geleneksel ve ileri düzey girişimci eğitimi sertifikaları konusunda bilgilendirme yaptı. Konferansın soru cevap kısmında öğrenciler, KOSGEB destekleriyle ilgili sorularının yanıtlarını buldu. Katılımcıların sorularını ayrıntılı olarak cevaplayan Barış Özdemir, KOSGEB bünyesinde genç girişimcilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Konferans, Delice Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğretim Görevlisi  Nursal Koca’nın  Barış Özdemir’e hediye vermesi ile sona erdi.