Üniversitemiz, Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne ve Cumhuriyet'in 100. Yılı Fener Alayı Yürüyüşüne Katıldı

  Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci,  dekanlarımız, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürlerimiz ile Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas’ın ev sahipliğinde Polisevi’nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katıldı.

  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’nde Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan ve il protokolü Vali Mehmet Makas’a bayram tebriklerini sundu. Tebriklerin iletilmesinin ardından davetliler, Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna özel olarak verilen resepsiyona katıldı.

  Kırıkkale Belediyesi'nin düzenlediği yürüyüş kapsamında binlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ'un da yer aldığı fener alayı, mehter takımı eşliğinde Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesi'nden geçti. 

  Etkinlik, mehter takımının gösterisinin ardından sona erdi.