Rektörümüz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Karadeniz Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin Er de hazır bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan ve KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, iki üniversite arasında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetlerinde iş birliğinin geliştirilmesi, araştırma alt yapılarının her iki kurum arasında paylaşımının sağlanması ile güçlü alanlarda çalışan öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası fonlarda birlikte proje sunmalarının sağlanması amacıyla görüşmeler yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüze teşekkür ederek telkari sanatı ile yapılmış olan KTÜ logolu plaketi hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya şehrimizin sembollerinden olan Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.