Rektörümüz, Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katıldı

  Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı münasebetiyle düzenlenen Tebrikat Töreni'ne ve Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni’ne katıldı.

  Valilik Makamında düzenlenen Tebrikat töreninde Rektörümüz, askeri ve mülki erkanla beraber Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya bayram tebriklerini iletti. 

  Tebrikat Töreni'nin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan ve il protokolü, şehir merkezinde yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, askeri araçla tören alanında hazır bulunan vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tebrik ve kutlama mesajının okunması ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın konuşması ile devam etti.

  Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği törende Milli Mücadelemiz ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun anlam ve önemini anlatan konuşmalar, Milli Mücadele kahramanlarımızın canlandırıldığı drama gösterisi ve özel eğitimli köpek gösterisi yapıldı.

  Tören, Kırıkkale Belediyesi Bandosu eşliğinde yapılan geçit töreni ile sona erdi.