Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Temsili Askerlik Töreni'ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Garnizon Komutanlığı’nın Engelliler Haftası münasebetiyle  engelli gençler için düzenlediği  Temsili Askerlik Töreni'ne katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan ve il protokolü, yemin ederek asker olma sevincini yaşayan gençlere terhis belgelerini verdi.

Ailelerin, çocuklarının heyecanına ortak olduğu, sevinç ve gururu bir arada yaşadıkları tören büyük bir coşkuyla izlendi.

Türk Milleti’nin askerlik görevine verdiği değeri asker olan gençlerimizin sevincinden, ailelerin yaşadığı mutluluk ve gururdan görebildiğimizi belirten Rektörümüz, bu güzel duygunun toplumun her kesimini kuşatacak şekilde yaşanmasına vesile olanlara ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.